Winactie MOMS – voorwaarden

Winactie ?? ? Voor alle moeders die momenteel meer balans in hun leven kunnen gebruiken! (Net) moeder en op zoek naar iets meer structuur, rust en tijd voor jezelf? Heb je een vriendin, zus, buurvrouw die snakt naar wat meer balans in deze hectische tijden? Of kun je dit zelf eigenlijk best goed gebruiken? MOMS biedt de winnaar coachingsgesprekken aan van twee keer 1,5 uur t.w.v. €285,-. (In oktober, november, december.) Je krijgt inzicht in jouw gewoontes en valkuilen en tools om de juiste balans te creëeren. 

Wat moet je doen? ➳ Volg @moms_by_mar ➳ Tag minimaal twee moeders (minimale leeftijd van 23 jaar)die je hier blij mee zou kunnen maken. ➳ A.s. zondag wordt de winnaar hier bekend gemaakt. ➳ Uiteindelijk kies jij wie van jullie het hardst nodig heeft. ?

 


Voorwaarden

1. Winacties worden uitgeschreven door Marlyse Voss onder de handelsnaam MOMS by Mar gevestigd te Utrecht. Deze actievoorwaarden van zijn van toepassing op winacties die plaatsvinden op de Instagram pagina van MOMS by Mar. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

2. Deelname aan deze winacties zijn gratis en vindt plaats wanneer je @moms_by_mar volgt op Instagram en twee bekenden (moeders) tagt. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Let erop dat de gevraagde informatie compleet is, alleen zo kan er mee gedaan worden aan de actie. Deelnemers moeten een minimumleeftijd van 18 jaar, of ouder indien aangegeven in de advertentie. De looptijd van de actie staat eveneens aangegeven in de beschrijving van de winactie. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

3. MOMS by Mar kan zonder opgave van reden deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen tenzij dit nadelig is voor de deelnemer. Voor vragen kunt u contact opnemen met momsbymar@gmail.com

4. MOMS by Mar handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.  Het bepalen van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze, hierover wordt niet gediscussieerd. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Instagram account van MOMS by Mar. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *