Coaching – Particulieren

Laagdrempelig | Ontspannen | Locatie naar keuze | Gratis kennismakingsgesprek

VossCoaching streeft ernaar om kortdurende, op maat gesneden, persoonlijke begeleiding te bieden voor mannen en vrouwen met betrekking tot loopbaan- en levensvragen (het dertigersdilemma, werk- privé balans), partnerkeuze, ondersteuning bij daten, relationele problemen, ouderschap,  emotieregulatie en stressklachten.

VossCoaching hanteert een laagdrempelige insteek en draagt zorg voor een effectieve en tegelijkertijd ontspannen manier van gespreksvoering. Om dit te bewerkstelligen sluit VossCoaching zoveel mogelijk aan bij jouw wensen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf op welke locatie je de gesprekken wilt voeren en mag er naast al dat harde werk uiteraard ook gewoon gelachen worden.

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek weten we of het klikt en kijk ik of ik voldoende voor je kan betekenen. Besluiten we met elkaar in zee te gaan, dan volgt er een intakegesprek waarin het te doorlopen traject samen met jou uitgestippeld wordt. Vaak komt het neer op vier tot zeven gesprekken.

Soms heb je niet veel meer nodig dan een objectieve frisse blik. Ook dat is mogelijk. VossCoaching biedt kortdurende ondersteuning in de vorm van een à twee gesprekken.

Benieuwd wie er straks tegenover je zit? Marlyse Voss 

Tarieven particulieren https://vosscoaching.nl/tarieven-coaching-particulieren/