Gesprekken & Tarieven 

 

Kennismakingsgesprek 

Een kennismakingsgesprek is zowel gratis als vrijblijvend. VossCoaching neemt altijd binnen 24 uur contact met jou op. Helaas is er onlangs iets mis gegaan met het aanmelden via een formulier, hierdoor heeft VossCoaching geen aanmeldingen ontvangen.

 

Intakegesprek

Besluiten we met elkaar in zee te gaan, dan volgt er een intakegesprek waarin het te doorlopen traject samen met jou uitgestippeld wordt. VossCoaching zorgt ervoor dat het te doorlopen traject volledig bij jou past. Vaak komt een regulier traject neer op vier tot zeven gesprekken.

 

Eenmalig gesprek

Lijkt het je niet nodig om een volledig traject te doorlopen? Naast het reguliere traject biedt VossCoaching ook eenmalige gesprekken aan. Soms is een enkel gesprek met een onafhankelijk iemand voldoende om de zaken weer met een frisse blik te bekijken.

 

 Vergoedingen

VossCoaching heeft geen contracten met verzekeraars. Waarom niet? VossCoaching wil geen verplichte diagnose stellen terwijl dit niet aan de orde is. Daarnaast is jouw privacy belangrijk, door contractvrij te werken kan VossCoaching niet verplicht worden om vertrouwelijke gegegens te delen met derden. Kosten voor coaching en training worden in principe niet vergoed door de zorgverzekering. In een aantal gevallen kom je in aanmerking voor een vergoeding via je werkgever. Ben je aanvullend verzekerd? De mogelijkheid bestaat dat de kosten van een traject geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

 

Tarieven 2017

Kennismakingsgesprek - Kosteloos

Intakegesprek (45 minuten) - €70,-

Regulier gesprek (60 minuten) - €95,-

 

 

 

 
 

 

 

Loopbaan- en levensvragen | Partnerkeuze en relationele problemen | Milde angst- en stemmingsklachten | Diverse locaties | Gratis kennismakingsgesprek 

 

Volg VossCoaching ook op Facebook en Instagram